De Raben Group is een logistiek dienstverlener voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. De Raben Group is al 85 jaar actief op de Europese markt. De sleutel tot het succes van het bedrijf zijn de medewerkers. Elke dag delen meer dan 10.000 mensen uit 12 Europese landen hun passie en betrokkenheid om voor de klanten van de Raben Group een concurrerende positie te ontwikkelen.

Raben Group is een moderne partner, welke gespecialiseerd is in het binnenlandse en internationale vervoer van groupage, deel -en volle wagen ladingen. We bieden uitgebreide logistieke diensten aan – contractlogistiek, wegvervoer (binnenlands, internationaal en East), Fresh Logistics, FTL & Intermodaal, zee -en luchtvracht. In Europa heeft de Raben Group meer dan 1.150.000 vierkante meter A-klasse warehouse capaciteit. De Raben Group biedt haar diensten aan in verschillende sectoren, zoals non-food, food, automotive, retail, chemie, technologie en e-commerce.

Iets unieks:
Begin 2018 werd voor de Raben Group gekenmerkt door de lancering van een eigen transportnetwerk in Duitsland. Sinds de toetreding tot de markt in 2005 heeft Raben zich op deze markt verder ontwikkeld. Het bedrijf is nu klaar om landelijke transporten te bieden met behulp van zijn eigen structuur. Het onafhankelijke netwerk van Raben Duitsland is nu gebaseerd op in totaal 32 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties.

Vragen of advies nodig?
Wij helpen u graag verder

Relevante vacatures